TRÄNING I ARVIKA

FÖR EN HÅLLBAR LIVSSTIL

Wilson Hälsa erbjuder träning i Arvika (Mangskog) med CROSSNATURE. Funktionell träning i naturen/skogen med naturen och kroppen som motstånd. Puls och styrka varvas.
Önskar du/ni uppstart av grupp i Arvika? Är ni ett företag som vill träna? Ett kompisgäng? Kontakta mig för mer info!

CrossNature

CrossNature® är en träning där vi förflyttar oss i naturen, stannar på olika platser och utnyttjar det som finns för att träna både styrka och kondition. När vi tränar i grupp använder vi även varandra som motvikter i olika par- och gruppövningar. Konceptet hämtar hela tiden ny inspiration från olika idrotter och träningsformer. Inget pass är det andra helt likt, variationen ger dig en funktionell kropp och en glad själ. Med oss får du allt du behöver i träningsväg och på köpet även en energigivande naturupplevelse.

CrossNature RUN

CrossNature® Run är en träning där vi förflyttar oss i naturen, stannar på olika platser och utnyttjar det som finns för att träna både löpstyrka och olika intervaller. Med oss får du allt du behöver i träningsväg och på köpet även en energigivande naturupplevelse.

Personlig Träning

Personlig träning för dig som vill träna tillsammans med mig.
Vi möts på förbestämd träningsplats och jag har förberett träningen och har med de redskap som behövs.
Första gången vi möts handlar det mycket om dina mål med träningen och teknik.

1 h 595 kr
3 h 1700 kr
5 h 2875 kr

10 h 5650 kr

Personlig Träning Duo

Personlig träning för dig som vill träna ihop med en vän, partner, kollega mm. Vi träffs på en förbestämd plats och jag har med de redskap som behövs.
Är det första gången vi möts kommer vi ägna tid till teknikgenomgång och samtala kring mål med träningen.

1h 800 kr (400 kr/person)
3 h 2300 kr (383 kr/person/tillfälle)
5 h 3500 kr (350 kr/person/tillfälle)

Personlig Träning Small Group

Personlig träning för er som vill träna tillsammans i mindre grupp. Kanske med arbetskamrater, vänner, familj, event, företag. Vi möts på en förbestämd plats och jag tar med de redskap som behövs och träningen anpassas utifrån gruppens önskemål.
Då det blir träning i grupp kommer fokus ligga på övningar med kroppsvikt och gummiband samt övningar med puls.

Gruppträning

Personlig träning för er som vill träna tillsammans i mindre grupp. Kanske med arbetskamrater, vänner, familj, event, företag. Vi möts på en förbestämd plats och jag tar med de redskap som behövs och träningen anpassas utifrån gruppens önskemål.
Då det blir träning i grupp kommer fokus ligga på övningar med kroppsvikt och gummiband samt övningar med puls. Denna träning görs även inomhus.

WILSON HÄLSA

HÄNG MED